Amenajari exterioare

Incepand de la finisaje si pana la cele mai mici detalii ce dau o personalitate aparte, experienta ne-a invatat ca amenajarea exterioara a unui spatiu (a casei, a spatiului de lucru sau a unei gradini) este la fel de importanta ca si constructia acestuia.

Avem experienta necesara pentru a presta servicii de amenajari gradini, amenajari curti, amenajari terase, amenajari spatii verzi, locuri de joaca, etc. de inalta calitate.

Toate aceste lucrari de amenajare exterioara se realizeaza in baza unui proiect si deviz aprobat de beneficiar. Proiectele contin desene cu detalii de executie , randari 3D si deviz material manopera.

APOLODOR CAD examineaza si analizeaza cu atentie specificatiile dumneavoastra si propune variante de design/constructie in functie de viziunea si cerintele dumneavoastra. Suntem capabili sa alegem o mare varietate de propuneri si sa sugeram solutii atat creative cat si functionale. Impreuna cu arhitectul nostru va stam la dispozitie pentru orice idee constructiva ce doriti sa o puneti in aplicare.

Pentru fiecare proiect,  APOLODOR CAD foloseste materiale de calitate, specifice fiecarei operatii, selectate din ofertele colaboratorilor. Asttfel, se vor realiza finisaje de exceptie, fara a exista probleme majore in timpul si mult timp dupa terminarea proiectului.

Amenajari exterioare complete

Noi vom asigura proiecte de amenajari exterioare de inalta calitate pentru curti, terase, foisoare, piscine, gradini sau spatii verzi de orice dimensiune. Reprezentantii nostrii pot asigura la cerere, supravegherea echipei de santier care va implementa proiectul.

Indiferent de dimensiunea spatiului care va fi amenajat, vom recomanda materialele de constructie potrivite oferite de furnizori de incredere si vom monitoriza intreaga desfasurare a lucrarilor. In felul acesta, ne vom asigura ca veti beneficia de rezultate impecabile, livrate la timp, conform asteptarilor dumneavoastra.

Suntem constienti ca exteriorul oricarei constructii trebuie sa fie atractiv, intrucat acesta contribuie la crearea unei prime impresii despre constructia respectiva si beneficiarii sai. Cu cat acesta va fi mai ingrijit si amenajat cu bun gust, cu atat va contribui la starea de bine a beneficiarilor dar si a musafirilor acestora.

Amenajari exterioare personalizate

Indiferent amploarea proiectului, noi vom tine cont de detaliile pentru a asigura rezultatul pe care clientii il doresc. Prin urmare, suntem flexibili in proiectarea si coordonarea chiar si a proiectelor complexe.

Serviciile pe care le coordonam:

  • proiectarea scarilor din beton, lemn si fier forjat;
  • efectuarea lucrarilor de zidarie;
  • montarea tiglei, amenajare spatii verzi;
  • placarile cu piatra naturala;
  • realizarea instalatiilor de irigatie;
  • iluminat exterior;
  • zugraveli exterioare;
  • ignifugari;
  • proiectarea balustradelor;
  • montarea pervazelor, plantarea gazonului si a altor plante specifice spatiului amenajat.